dijous, 29 de maig del 2014

COMIAT MEMBRES AMPA 2014


S' acaba una etapa i comença una altra,  és  l'hora de dir-vos "adéu " les mares que marxen  i donar la benvinguda a les mares que es queden. 

Ho faran amb la mateixa il.lusió que ho hem estat fent nosaltres, però per a fer possible tot això, és necessari la vostra participació i col.laboració. El funcionament serà sent el mateix, ja que és un AMPA consolidada de molts anys i molt dinàmica, sempre amb les ganes de fer més...

El nostre pensament és: 
Caminem junts, ja que tots anem en la mateixa direcció ( millorar l'educació. )

Penseu que ho feu pels vostres fills/es, pertànyer a l'AMPA és una petita aportació per tal de millorar l'educació del infants i que no desaparegui. 

És tot un plaer i molt satisfactori estar al costat dels nens i nenes. Agraïm el suport de moltes famílies i de tota la gent que ha anat passant esporàdicament per l' AMPA, ens quedem amb tot lo positiu de cadascú, hem dinamitzat les activitats extraescolars, l'acollida matinal, el servei de menjador, totes les festes i moltes coses més....

S' ha intensificat la relació amb el centre per a realitzar activitats lúdiques dins de l'horari lectiu, ja que gràcies a la participació de direcció i del professorat hem fet moltes coses que han beneficiat a l'alumnat de la nostra escola, no oblidem mai que sense la seva col.laboració no haguès estat possible.

Montse: 10 anys dedicats a l'AMPA, ha estat tot un plaer dur a terme la feina que m'agradava i que en molts moments m'ha fet feliç, ha estat una tasca voluntària i sobre tot altruísta, però molt gratificant gràcies als vostres fills/es que em reforçaven amb el seu sonriure. Tinc molts records de tothom, us trobaré a faltar... (infants, famílies, mestres, monitors, i fins i tot als nostres proveidors.....)   

                                                              Gràcies i Bon  Estiu a tots !!!!




             Quedeu en bones mans!!! Benvinguda a la nova generació que es queda a l'AMPA!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada